Birth Alarm Lite 2.0 met/en camera te huur

Per direct te huur in de regio Drenthe/Groningen/Overijssel.
U kunt ook alvast reserveren voor 2023! 

 

Tevens is het mogelijk om een camera te huren om uw merrie optimaal in de gaten te houden, via WIFI of een 4G camera. Vraag naar de voorwaarden!

 

 

Reserveer nu per direct via Whatsapp! Ook voor vragen!

Birth Alarm 2.0 Prijs
Vaste kosten (installatie + schoonmaak) € 15,00
Prijs per dag € 6,50
Borg € 250,00
WiFi camera eenmalig (in combinantie met Birth Alarm, zelf installeren, eenvoudige handleiding bijgeleverd) € 20,00
4G Camera eenmalig (in combinatie met Birth Alarm) € 35,00
Vaste kosten camera (schoonmaak en eventueel installatie) 12,50
Borg 4G camera € 100,00
Wifi Camera per week € 10,00
4G Camera per week € 20,00

Informatie:

Het Birth Alarm die staat voor verbinding en betrouwbaarheid. Makkelijk te installeren en te bevestigen aan zowel de anti-rolsingel als de halster van het paard.

De geboorte van een veulen is een bijzonder moment, waarbij de eigenaar van de drachtige merrie onder alle omstandigheden aanwezig wilt zijn. De geboorte vindt vaak s’ nachts plaats en kan snel verlopen. Daarom wilt u op het juiste moment gewaarschuwd worden!

Tijdens de weeën gaat een merrie volledig op haar flanken liggen. Dat is een typische houding voor het geboorteproces. In die zijdelingse houding kan ze de wee namelijk beter opvangen. De zender registreert het moment waarop het paard in de typische bevallingshouding gaat liggen en geeft na 7,6 seconden alarm. Dit is exact het moment dat Birth Alarm een belangrijke ondersteunende rol speelt. Met een Birth Alarm geboortemelder wordt u tijdig gealarmeerd wanneer het paard de bevalling gaat inzetten. Dit is tenslotte het moment waarbij het paard uw aanwezigheid het meeste kan gebruiken.

De Birth Alarm Lite 2.0 staat bekend om de betrouwbaarheid en biedt u de oplossing om ten alle tijden bij de bevalling van de merrie te zijn. Het geboorte meldsysteem bestaat uit twee onderdelen: een zender en ontvanger. De gemakkelijk te installeren zender geeft een signaal aan één of twee verbonden telefoons. Deze zender kan bevestigd worden aan zowel de halster als de singel van de merrie. Ongeveer 15% van de drachtige merries slaapt volledig op hun zij en vormt dus een uitzondering op deze regel. Voor deze merries heeft Birth Alarm Lite 2.0 een speciale functie voorzien die het begin van de bevalling in alle gevallen waarneemt en registreert.

 

De huurprijs zal worden verrekend met de borg. Mits het apparaat zonder gebreken wordt afgeleverd, anders zal de borg ook in rekening worden gebracht. Het alarm dient zelf te worden opgehaald.
Halster en antirol singel worden niet meegeleverd. U dient zelf een stevig halster mee te nemen zodat wij het alarm kunnen installeren. 
Afhalen kan in Ter Apelkanaal, Nieuw-Weerdinge, Vlagtwedde of Haren (DLD).